Wat doet CineFox?

Sinds 2009 exploiteert CineFox reclame van lokale en regionale ondernemers op filmdoeken in België.

 

De werkwijze is simpel, maar zeer doeltreffend. Een vakkundig team van telefonische verkopers benaderen potentiële lokale en regionale adverteerders en regelen vervolgens een afspraak met een vertegenwoordiger. Op het afgesproken tijdstip brengt de vertegenwoordiger een bezoek aan de potentiële adverteerder om de werkwijze toe te lichten. Bij overeenstemming tekenen beide partijen de overeenkomst, waarna CineFox in overleg met de adverteerder het vervaardigen van de reclame-uiting regelt. Ten slotte plaatst CineFox de uiting op het witte doek en is de reclame door tienduizenden bezoekers te bewonderen.

 

Wij bieden adverteerders een totaalpakket van vervaardiging en plaatsing van de reclame-uiting. En dit alles voor slechts de prijs van een krantenadvertentie! Alle bioscopen zijn voorzien van de modernste apparatuur waardoor wij bewegende reclame-uitingen vertonen, wat uw reclame nog meer impact geeft. Daarnaast zijn de uitingen hierdoor van hoogwaardige kwaliteit.

 

Nederland is het levende bewijs van de succesvolle werkwijze van CineFox. Sinds 2003 exploiteert de organisatie lokale en regionale reclame in de Nederlandse bioscopen. In deze branche is CineFox marktleider. Wilt u meer weten over CineFox Nederland? Neem dan een kijkje op: www.cinefox.nl

7 bioscopen

1

23 doeken

2

4.777 stoelen

3

in 6 steden

4

800.000 bezoekers in 2019

5